lauantai 16. marraskuuta 2013

Good food, new shoes and second hand finds

Tänään olen herkutellut linssicurrylla ja aivan järjettömän hyvällä banaani"leivällä", fiilistellyt uusia kenkiä ja Fida-löytöjä ja ihastellut kaunista näkymää kameran linssin läpi. Lyhyesti sanottuna olen viettänyt todella mukavaa viikonloppua isovanhemmillani. Onneksi saa nauttia vielä huomisen! Millä tavoin sinä nautit viikonlopuistasi?


3 kommenttia:

  1. Tuo banaanileipä menee kyllä pakolliseen testiin! ;)
    Mulla taitaa ollakin yksi tölkki kookosmaitoa vielä. Tänään meni yksi kookos-ananaskuppikakkuihin ja kasvissosekeittoon. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä vielä hieman "täsmällisempi" ohje tuohon herkkuun: sekoita kaikki aineet sekaisin sauvasekoitinta apuna käyttäen. Mausteita voi tietenkin käyttää oman maun mukaan, mutta itse tykkään laittaa eniten kanelia ja vain pikkuisen ripauksen kardemummaa. Neilikkaa ja inkivääriä kannattaa myös laittaa melko varovaisesti, koska niillä kummallakin on melko voimakas maku. Älä siis suoraan ripottele pussista tai purkista ;). Viimeiseksi seokseen lisätään puolisen teelusikallista leivinjauhetta. Itse paistoin tuota uunissa reilussa 200 asteessa lähes puoli tuntia, jonka jälkeen jätin vielä jälkilämpöön useiksi minuuteiksi, ehkä jopa 20 minuutiksi. Tuloksena on silti erittäin mehevä ja pehmeä "kakku". Tämä herkku ei todellakaan kaipaa sokeria tai muutakaan makeutusta, vaan banaani ja mausteet tekevät tässä tehtävänsä. Nam! :)

      Poista